Plan de marketing

Si pentru ca sunteti interesati daca ati accesat aceasta sectiune a blog-ului, va prezint Planul nostru de marketing cu speranta ca veti intelege oportunitatea care vi se pune la dispozitie.

Blue Diamond Generation este o companie de MLM, romaneasca, un business la inceput care se doreste sa se dezvolte la nivel national si international.

Prin oferta de afacere,la produsele achizitionate, prin intermediul companiei Blue Diamond, vi se reintorc sub forma de comision intre 10%-50%.

Oferta de afacerebinary1

Compania are un sistem binar de plata a comisioanelor (doua ramuri) fiind ajutat de catre linia sponsoriala prin inscrieri pe un picior.

Taxa de inscriere este de 50 lei (ai dreptul sa participi la un curs de formare de aproximativ 6 ore), se achita in maxim 3 zile de la inscriere.

Aveti reducere de 23 % la toate produsele Blue Diamond, si puteti accesa ofertele companiei.

La fiecare inscriere in structura ta primesti tu si intreaga retea 40 puncte valorice(P.V.).

La fiecare comanda 1 leu fara TVA=1 P.V.

VENITURILE:descărcare

1. Echilibru de puncte (cicluri)

100 P.V. stanga + 100 P.V. dreapta (reprezinta un ciclu acest echilibru de 100 P.V. pe stanga si 100 P.V. pe dreapta) = 200 x 10% = 20 LEI

La fiecare ciclu primiti 20 lei.

ex: 200 P.V. stanga + 200 P.V. dreapta (reprezinta 2 cicluri) = 20 x 2 = 40 lei

*Punctele din inscriere se cumuleaza cu punctele din comenzi.

2. La 5 inscrieri personale primesti 10$

ex: in luna ianuarie ai inscris 2 persoane, in februarie 1, in martie 2, si primesti 10 $ in martie.

*Aceste inscrieri se pot face oricand, nu au termen.

3. 10% din veniturile inscrisului personal.

Aceste 3 venituri se platesc saptamanal.

 4. Profit Sharing

4% din vanzariile companiei in fiecare luna beneficiaza persoanele cu cele mai inalte calificari,venit care se plateste lunar.

5. Venit Co-Founder se obtine doar la deschiderea unei piete noi pe termen limitat. In acest moment, in Romania se poate obtine in urmatoarele conditii:

  • Sa fii inscris in perioada iunie-iulie 2013
  • Sa ai pe piciorul junior o adancime de minim 50 parteneri pana la data de 1 august 2013.
  • Sa ai in perioada 1 august-30 septembrie 2013 cel putin o calificare de minim director.
  • Obtii 1% din total rulaj BDG ( fara TVA) impreuna cu cei calificati pentru acest bonus incepand cu  luna octombrie pana la luna septembrie 2014.
  • Daca in aceasta perioada obtii o calificare mai mare decat cea incipienta (Director), pe aceeasi perioada octombrie 2014-septembrie 2015 ai dreptul la bonus  de 1,5% din total rulaj BDG ( fara TVA).
  • Daca in aceasta perioada se obtine o calificare superioara vei avea dreptul la 2%, in aceleasi conditii mai sus enumerate pe perioada octombrie 2015-septembrie 2016.
  • In cazul in care dupa un an de activitate de la prima incasare a acestul tip de bonus nu se obtine o calificare noua, bonusul se intrerupe la sfarsitul perioadei mentionate fara nicio alta obligatie colaterala.

 

Banii pot fi ridicati astfel:
bani
-prin autorizare(PFA,SRL etc);
-in produse;

-impozitare la sursa (vor fi livrati in contul personal oprindu-se la firma 16% impozit daca sunteti salariat daca nu , aproximativ 32 %)

In sistemul binar BDG venitul maxim obtinut poate fi de 2000 lei saptamanal, la care se adauga veniturile de la aliniatul D si E. Banii vor fi platiti catre parteneri conform legilor in vigoare a fiecareti tari unde partenerii isi desfasoara activitatea: prin conventii civile ( cu impozitare la sursa) sau prin contracte cu persoane juridice ( srl, pfa, ii, etc). Platile de transfer ale bonusurilor sunt suportate de catre parteneri. In cazul in care se doreste utilizarea bonusului in produse va exista optiunea da a primi produse in valoare de 50% din costul facturii dar nu mai putin de plata de suma de 150 lei TVA inclus.

PV-urile personale se vor lua in calcul saptamanal adaugate grupului Junior pentru a putea inchide cat mai multe cicluri.

Nu exista comanda minima, insa in cazul in care comandati mai putin de 150 lei se va plati o taxa de transport. Comanda pentru a ramane activ in sistem si a beneficia de facilitatile BDG este de una la 182 de zile (26 saptamani). Mantionam ca  doar in cazul comenzii lunare de minim 150 lei, minim 100 PV, se poate beneficia de bonusul “in lei”, in alte cazuri bonusul este “in produse”.

In urma punctajului cumulat saptamanal, minim 6 saptamani consecutive, puteti obtine venituri care va califica pe grila noastra de bonificatii in felul urmator:

  1. LIDER – cu un venit minim saptamanal de 100 lei
  2. LIDER EXECUTIV – cu un venit minim saptamanal de 300 lei
  3. DIRECTOR – cu un venit minim saptamanal de 500 lei
  4. RUBIN DIRECTOR – cu un venit minim saptamanal de 1000 lei
  5. DIAMANT DIRECTOR – cu un venit minim saptamanal de 2000 lei

Daca vi se pare interesant, va astept sa ma contactati pentru o colaborare fructoasa si de durata. Va astept cu drag!

Om_de_afaceri

 

Lasă un comentariu