Lumea Blue Diamond

533717_1388293134730094_584892069_n

BLUE DIAMOND inseamna Spirit, Evolutie si Succes alaturi de o echipa extraordinara, dedicata oamenilor si nevoilor acestora.

 AZI. ACUM.

O echipă puternică formată din 2 fondatori și un staff dinamic, informat și pozitiv, cu experiență solidă în sisteme MLM, management și marketing te invită să faci parte din frumoasa poveste pe care o vom scrie împreună începând de acum și în anii ce vor urma.  

Suntem:

 • INSPIRAȚI de succesul companiilor de renume mondial, din ale căror plusuri construim și minusuri învățăm
 • MÂNAȚI de nevoia unei oportunități care să facă cu adevărat diferența pe piața românească
 • SUSȚINUȚI de anii de experiență, de o continuă analiză inteligentă a nevoilor pieței și de o grilă de valori de la care nu vom face rabat.
 • MOTIVAȚI de spiritul constructiv, conștient și entuziast al oamenilor care pornind cu noi la drum vor pune bazele unei comunități de oameni recompensați, încrezători și liberi.

Obiectivul Nostru: Oameni FERICIȚI!images (14)

Fericirea vine din lucruri mărunte, spun unii, însă de multe ori nu avem nici relaxarea, nici disponibilitatea să le identificăm, pentru că nu avem timp sau suficienți bani să ne permitem să ne oprim din goana cotidiană pentru a ne bucura de ele.

Lipsa: timpului, banilor , posibilității de a-i ajuta pe cei din jur, recunoașterii sau succeselor notabile ne șubrezesc încrederea în noi, sănatatea și ne îndepartează tot mai mult de sursa fericirii care este în NOI.

Care e soluţia noastră?

Un sistem inovator construit în funcţie de 3 parametrii:

 • afacere simplă
 • produse calitative
 • evoluţie rapidă

Pentru a face acest sistem unic în România am conceput pentru partenerii noştrii cea mai bună grilă de recompensare.

Oamenii, care ghidaţi de valori solide, cu plan simplu, concret şi produse de calitate superioară, înregistrează reuşite repetabile câştigă: încredere, sănătate, bani, timp şi puterea de a alege, fără ca circumstanţele să mai aleagă în locul lor.

Oamenii care au puterea şi disponibilitatea să aleagă ce îşi doresc sunt oameni fericiţi!

De ce BLUE DIAMOND?
1. Pentru că ai nevoie deopotrivă atât de CREȘTERE cât și de STABILITATE financiară. Un avantaj cheie este că te poti bucura de mai multe căi de a câștiga bani:
 • din discountul produselor pe care, ca și Consumator ți le poți comanda din confortul casei tale, evitând trafic, cozi, aglomerație, timp pierdut și riscul cumpărăturilor peste necesarul propus de acasă, la care ai fi expus dacă ți-ai cumpăra produse similare din magazin economisind și pe această cale o altă sumă pe care o poți adăuga la discount.
  Rezultatul? Caștigi bani, economisești timp și consumi produse de calitate superioară.
 • din comenzi generate de recomandarea produselor către clienți în calitate de Reprezentant de Brand.Dacă în cazul consumului propriu beneficiezi de discountul cu care poți achiziționa produsele, în cazul recomandării și vânzării directe a acestora câștigi atât din discount înmulțit cu volumul recomandărilor cât și din promoțiile produsler puse de companie la dispoziția ta, pentru a stimula consumul de produse calitative concomitent cu creșterea câștigurilor.
 • din construcția unui plan de carieră alături de sponsorul/îndrumătorul tău, din făurirea inteligentă a unei echipe de parteneri (consumatori și/sau vânzători), împreună cu care să atingi nivele performante recompensate după grila de bonusare publicată, devenind Leader Blue Diamond.
 • din bonusuri de calificare, acordate conform termenilor și condițiilor agreate în contract, la atingerea anumitor nivele de performanță.
 • din profit sharing, în momentul în care ai minim 5 nivele de calificare identice, la cel mai înalt nivel de calificare, plus calificări de nivel mai înalt, împarți împreună cu cei care îndeplinesc aceleași condiții ca tine o sumă ce reprezintă 4% din totalul vânzării lunare.

2. Pentru că vrei să alegi grila de bonusare care te PLĂTEȘTE CEL MAI BINE. 

3. Pentru că ai toate avantajele unui business propriu, tip franchisa dar ai și tot suportul unei companii sub care să activezi.
4. Pentru că vrei ca produsele calitative pe care le recomanzi să fie îndrăgite de toate categoriile de clienți.
5. Pentru că în timp ce-ți construiești drumul cel mai rapid către independența financiară, construiești și independența finaciară a echipei tale, și a fiecărei persoane în parte care te-a urmat pe tine sau pe un coechipier de-al tău, fiind și un bun exemplu pentru membrii comunității, care urmează mai repede un exemplu de succes decât o poveste despre o oportunitate.
6. Pentru că șansele tale de a face performanța AICI, pe un drum simplu, concret, pavat de experiențele și cunoștințele predecesorilor, usor și ferit de riscuri sunt mai mari decât în orice altă încercare de a întreprinde ceva pe cont propriu!
7. Pentru că nu ai ce să pierzi, neavând nevoie de investiții. Poți doar să încerci una sau mai multe din posibilitățile de colaborare, urmând să decizi ce ți se potrivește!
8. Pentru ca pur si simplu meriti o sansa pentru ceva extraordinar!
41369_9_1349791569

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: