Piatra magica…Alaun de potas iu – scapam de mirosul neplacut al transpiratiei mult mai eficient decat orice alt deodorant

Atunci cand auzi ca s-au inmultit cazurile de cancer la san poate ca nu te impresioneaza prea tare, dar cand  incepi sa vezi femei din jurul tau incercate de aceasta boala, incepi sa te intrebi de ce? Care sunt cauzele principale? Se pare ca una dintre cauzele principale, care dau aceasta boala ar fi aluminiul din deodorante si antiperspirantele folosite de noi.images (6)

Aluminiul din ele nu face decat sa blocheze eliminarea toxinelor prin glandele sudoripare, stocandu-le in ani si imprastiindu-le fix in zona sanilor. In analizele a zeci de cancere de san, s-au descoperit aglomerari ale acestor toxine sub forma de noduli limfatici.
De aceea eu va tot recomand zile de detoxifiere. Ne intoxicam nu doar cu mancare, dar si cu creme, geluri de dus, antiperspirante si chiar aerul plin de noxe pe care il respiram.
Incet dar sigur ne otravim constient sau inconstient cu diverse.

images (3)Piatra de Alaun este un produs natural, un mineral cunoscut pentru proprietăţile sale astringente, antibacteriene şi hemostatice.
Piatra de alaun este din ce în ce mai căutată ca şi o alternativă naturală la antiperspirantele convenţionale.
Metoda de obţinere: piatra de alaun stick este obţinută prin tăierea şi polizarea pietrei de alaun brute.

Proprietăţi :

Astringent: închide porii pielii
Hemostatic: grabeste coagularea sângelui în cazul tăieturilor
Antibacterian: blochează proliferarea bacteriană responsabilă mai ales pentru mirosul neplăcut în zonele care transpiră
Regulator al transpiraţiei
Hipoalergen: este indicată persoanelor cu pielea sensibilă deoarece este complet naturală şi nu prezintă nici un adaos de parfum (fie el chiar şi natural)
Este foarte economic: o piatră poate să ţină mult timp deoarece se uzează extrem de puţin la o aplicare.

O găsim si in gama produselor Blue Diamond sub forma unui stick, nu prezintă miros şi nici nu excelează la capitolul culori stridente pentru a atrage atenţia cumpărătoarei. img_3045

Însă, are un preţ mai mult decât convenabil, ne ţine o perioadă mare de timp (aproximativ 6 luni), nu modifică pH-ul natural al pielii, nu conţine parfum, care ar putea irita pielea şi, mai presus de toate, împiedică apariţia transpiraţiei, problema numărul 1 pe timp de vară.

În continuare, vă prezint 3 argumente pentru care ar trebui să începeţi să folosiţi piatra de alaun în defavoarea produselor autohtone antiperspirante de pe piaţă:

Calmează iritaţiile şi cicatrizează rănile

images (4)Piatra de alaun este un hemostatic natural care opreşte sângerarea şi contracţia vaselor de sânge. Astfel, este extrem de indicată folosirea acesteia în caz de mici accidente, cum sunt arsurile căpătate în timpul gătitului, după epilare sau pe oricare altă rană, cu singura condiţie să spălăm bine zona afectată înainte de aplicare. De asemenea, poate fi folosită şi de către bărbaţi, după bărbierit, având un rol calmant asupra pielii şi potolind senzaţia de uscăciune şi furnicături specifică după rasul cu lama.

Are efect antibacterian – piatra de alaun are capacitatea de a inhiba dezvoltarea bacteriilor, responsabile de apariţia mirosului neplăcut de transpiraţie. Prin urmare, nu maschează mirosurile, ci le previne încă din stadii incipiente.

Piatra de alaun nu conţine chimicale riscante pentru sănătate

Spre deosebire de produsele clasice pe bază de săruri de aluminiu, piatra de alaun are în compoziţie o formă stabilă de aluminiu, care este complet inert şi nu are niciun efect advers asupra pielii sau organelor interne, fiind uşor de îndepărtat prin transpiraţie sau duş, şi totuşi extrem de eficient împotriva sudorii, prin efectul său astringent asupra porilor.

În plus, piatra de alaun nu conţine parfum, conservanţi sau alcool, astfel că pielea nu este agresată de substanţe chimice care ar putea avea efecte adverse dacă sunt utilizate pe o perioadă lungă de timp.

Ce spui, ai renunţa la parfumatul tău antiperspirant pentru un test cu piatra de alaun? Eu am făcut-o şi pot spune că nu am nicio urmă de regret. Rezultatele sunt excelente iar buzunarul meu răsuflă uşurat!

Lasă un comentariu